Makimsan İlkokulu

WEB https://makimsanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KİREMİTHANE MAH. 2667 SK. MAKIMSAN ILKOKULU BLOK NO: 7 İÇ KAPI NO: 1 YÜREĞİR / ADANA
VİZYON : “Bilgi Çağı´nın Gerektirdiği Bilgi, Beceri ve Teknolojinin Etkin Kullanımının Yanı sıra, Bu Bilgi, Beceri ve Teknolojiyi Yaratıp Üreten Bireyler Yetiştiren, Türkiye ve Çağdaş Ülkelerindeki Eşdeğer Kurumlarla Yarışacak Düzeye Erişmiş Kaliteli ve Seçkin Bir Kurum Olmaktadır.”
MİSYON : “Tüm Öğrencilerin Eğitilebilir ve Öğretilebilir Birer Birey Olduklarını Düşünerek, Bilgili, Becerikli, Ahlaki Açıdan Gelişmiş, Üreten, Toplumu İleriye Götürmede Öncü Olacak 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Yanıt Verebilecek Beceriler Kazandırmak İçin Varız.”
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler : SABAHÇI DEVRE: BAŞLAMA:07:30 BİTİŞ:12:30 ÖĞLECİ DEVRE: BAŞLAMA:12:40 BİTİŞ:17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSLERİ,HALK OTOBÜS VE MİNÜBÜSLERİ İLE UŞAIM SAĞLANABİLİR.
Yerleşim Yeri : Mahallemiz göç alan bir bölgedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZ İLÇE OLUP merkeze 2 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :