Makimsan İlkokulu

Vizyon: “Bilgi Çağı´nın Gerektirdiği Bilgi, Beceri ve Teknolojinin Etkin Kullanımının Yanı sıra, Bu Bilgi, Beceri ve Teknolojiyi Yaratıp Üreten Bireyler Yetiştiren, Türkiye ve Çağdaş Ülkelerindeki Eşdeğer Kurumlarla Yarışacak Düzeye Erişmiş Kaliteli ve Seçkin Bir Kurum Olmaktadır.”

Misyon: “Tüm Öğrencilerin Eğitilebilir ve Öğretilebilir Birer Birey Olduklarını Düşünerek, Bilgili, Becerikli, Ahlaki Açıdan Gelişmiş, Üreten, Toplumu İleriye Götürmede Öncü Olacak 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Yanıt Verebilecek Beceriler Kazandırmak İçin Varız.”

Başarılar:

Saatler: SABAHÇI DEVRE: BAŞLAMA:07:30 BİTİŞ:12:30 ÖĞLECİ DEVRE: BAŞLAMA:12:40 BİTİŞ:17:30
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://makimsanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KİREMİTHANE MAH. 2667 SK. MAKIMSAN ILKOKULU BLOK NO: 7 İÇ KAPI NO: 1 YÜREĞİR / ADANA

Yerleşim Yeri - Mahallemiz göç alan bir bölgedir.

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSLERİ,HALK OTOBÜS VE MİNÜBÜSLERİ İLE UŞAIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ İLÇE OLUP merkeze 2 KM UZAKLIKTADIR.